Jump to content
Sign in to follow this  
mc richy

gameplay freeze

Recommended Posts

everytime i play gta sa the game it freezes for 30 seconds after every 45 seconds of gameplay

as you can see in the video

the game is not in fast mode

the video just shows you in

fast mode i dont know why

name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>">
name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Edited by mc richy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you got any mods installed? If you do try remove them and try again.

If not you should try re-install the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maybe you kept it in fast mode. If you keep it like that etc, it could crash your game.

STFU.

Well, what are your system specs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geez are you people blind?

The problem is nothing to do with the speed of the game, that is just the video messing up. The problem is that the game crashes.

Often the problem is something to do with mods - for example, if there is a broken vehicle, the game will load successfully but then crash when it tries to spawn that car. If you've added mods, try restoring backups (if you made any). If you didn't backup, then uninstall+reinstall GTASA, and don't add all your mods on straightaway.

Another thing to try is starting the game from the beginning, rather than using your savegame, and seeing if it still crashes. If that works, either re-do the game or download a 100% savegame from the downloads area.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geez are you people blind?

The problem is nothing to do with the speed of the game, that is just the video messing up. The problem is that the game crashes.

Often the problem is something to do with mods - for example, if there is a broken vehicle, the game will load successfully but then crash when it tries to spawn that car. If you've added mods, try restoring backups (if you made any). If you didn't backup, then uninstall+reinstall GTASA, and don't add all your mods on straightaway.

Another thing to try is starting the game from the beginning, rather than using your savegame, and seeing if it still crashes. If that works, either re-do the game or download a 100% savegame from the downloads area.

You are right Gerard i think its his graphic card

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×