Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows 10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • Create an Account
    • Announcements
  • Grand Theft Auto
    • GTA V
    • GTA IV
    • GTA Chinatown Wars
    • GTA Vice City Stories
    • GTA Liberty City Stories
    • GTA San Andreas
    • GTA Vice City
    • GTA III
    • Top Down Games
    • General GTA Series Chat
  • Modding & Multiplayer
    • GTA Online
    • GTA Modding
    • Multiplayer (III, VC, SA)
  • General Forums
    • General Discussion
  • Other Forums
    • Suggestions / Help / Bug Reporting
    • Forum Award Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Gamertag


PSN ID


Steam ID


Flag

Found 1 result

  1. I have been having this problem for awhile now with GTA4 and also the add-ons Gay Tony and the Lost (both on Steam), where the first 30 seconds will run normally and then all of a sudden the games frames will start stuttering no effect on audio. I thought it was the first laptop's specs which were just minimum specs but after loading the game on a second computer found the same issue. It does not matter what graphical settings are selected, same result. After checking all connected hardware and tweaking all settings I found that it was the controller (Microsoft 360 wireless) that was causing the delayed lag. Playing with just the keyboard lag never comes. Anybody have an idea on what this issue is or a fix.? BTW this is on Windows 10 i5 quad 8GB Intel HD 4400. I swapped out 2 controllers and two wireless adapters same result.
×