Jump to content

Adding Custom Handlings in handling.cfg is not effecting


itsmak98
 Share

Recommended Posts

More specific would be nice. You edited and saved the handling file and the vehicle is not handling differently? I only see two possibilities:

 

A. You didn't save the file.

 

B. The values you changed are too close to the original, so there is a difference but not big enough.

Link to comment
Share on other sites

@Tun3r i have saved it in every single type and still not changed this is the Handling im using

(1600.0 2200.0 0.1 0.0 0.0 -0.05 70 0.50 0.8 0.70 5 280.0 75.0 6.0 F P 5.4 0.90 1 40.0 0.85 0.14 0.0 0.40 -0.16 0.5 0.0 0.26 0.00 19000 0 0 0 3 0)

for Buffalo and this is Buffalo's Original Line

(1500.0    4000.0   2.0    0.0 0.0 -0.1  85  0.7  0.9  0.5      5 200.0 28.0 5.0  R P     11.0  0.45 0 30.0      1.2  0.12  0.0   0.28 -0.24 0.5  0.4        0.25 0.50 35000     2800        10200000    1  1    0)

@Mike im using Windows 7 64 bit Ultimate 

Edited by itsmak98
Link to comment
Share on other sites

If he managed to save then it's not Read Only. Anyway I'll try that handling line and let you know.

 

EDIT: Well the handling works. I don't know how you hope to drift with this handling line but it works... so the problem's with your game.

 

2.0? 3.0? Maybe you need to downgrade.

Edited by TUN3R
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...