Jump to content

macorules94

Members
  • Posts

    787
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by macorules94

  1. Јас не мислам ќе биде можно тоа да се направи добро. Заради сите јазици имат друг контекст и е тешко да се преведи до друг јазик само со компјутер. Ќе требат да стават, не само сите зборови, но сите реченици за да бидат право на друг јазик

×
×
  • Create New...