Jump to content
MiniMental

Need more help, game wont load

Recommended Posts

Hi again, new problem

the game was working normally, i downloaded some car mods off this site and installed them using the mod installer. The game then wouldnt load.. when i tried to load a game or start a new game, the loading bar stops at about 50% and the game locks up...

I tried uninstalling the mods using the backup files and the mod installing program, it still didnt work...

i then completely uninstalled gta-sa and reinstalled... still wont work... any ideas???

Regards

Mini

Share this post


Link to post
Share on other sites
i am running V2.0, but thats not the problemas it wont let m start a new game from scratch either..

You modded a v2.0 install; Rockstar modified the EXE in later versions of SA, rendering user-made mods almost useless. You need a downgrade for it to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just let me post a summary.. i havent modded it

i modded it before.. then it didnt work

i uninstalled it and reinstaled it, it still didnt work

i then uninstalled and removed from the registry and reinstalled, it still wont work... now im stuck.. :/

easy run on my laptop..

Its a HP Pavillion HDX

2.5ghz Dual Core intel

4gb ram

20.1" High-Definition WS

ATi Radeon HD2600 XT 512mb GDDR3

Vista Premium + direct-x 10

any more ideas.... btw i do appreciate all the help you guys are giving..

Regards

MiniMental

Share this post


Link to post
Share on other sites
just let me post a summary.. i havent modded it

i modded it before.. then it didnt work

i uninstalled it and reinstaled it, it still didnt work

i then uninstalled and removed from the registry and reinstalled, it still wont work... now im stuck.. :/

easy run on my laptop..

Its a HP Pavillion HDX

2.5ghz Dual Core intel

4gb ram

20.1" High-Definition WS

ATi Radeon HD2600 XT 512mb GDDR3

Vista Premium + direct-x 10

any more ideas.... btw i do appreciate all the help you guys are giving..

Regards

MiniMental

I'm not sure about this... Do you have another PC to test your install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried deleting the gta_sa.set file? It's located in the \my documents\GTA San Andreas user files folder.

Good luck hope this works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ust have, just says 'please insert original disc' any ideas? pfft his s starting to ge anoyig now.. i houl have to md it in any way shape or form, i reinstalled it from scratch FULLY!! pain i the arse game....

Regards

Aidan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×