Jump to content

macorules94

Members
 • Posts

  787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by macorules94

 1. lol. I had to write that in 100 different ways for it to translate properly
 2. Раппо, јас кога зборувам Македонски, секој пат требам да проверувам со Транслатор, да видам како тоа ќе се преведе, ако е добро или не за тебе да го разбираш
 3. Лол. Заради Англиските девојки се ружни и дебели
 4. Смешно, никој не сака да говори на Крис.
 5. Како можеш да имаш 600 пости само во оваа тема? Како знаеш? Колку имам јас? лол
 6. Хелло. Јас сум пеач. У Понеделник ќе пуштам една од моите песни тука.
 7. lol dw I'll just uninstall it and install it again
 8. Xbox Live is Shit. PSN is better. Before you flame, I have both. So yes, I can talk.
 9. I downloaded the demo, but when I click it, this comes up: and I click, "Quit" and nothing happens. help.
 10. лол. Јас сакам Њујоркците да бидат идиоти, иначе нема да биде Њу Јорк.
×
×
 • Create New...