Jump to content

The Random Post Topic

Pandora

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rashon.

1637

• Angry Gorilla

1562

• Thomas.

1322

• TM™

1176

TG187 said:
Da! Am fost macelariti de nemti aseara. 3 la 1 <_< . Pe 13 Octombrie e meciul Romania- Olanda. Va fi tare daca o sa batem. :lol:

ANSWER GYCU!

Hahaha! Dejaba, le-am dat 5-1 amus 3 ani Le-am rupt fashu, le-am dat pe p%^&a :)))) Si oricum cred ca scoatem un egal cu Olanda daca nu ii si batem :)) Forza Romania!

Answered :)

Era cam multe lume pe stadion, pentru un meci amical. :mellow: Am avut shi noi niste sanse sa marcam dar am dat cu stangu in dreptu si am ratat. <_< Chiar si asa nemtii au jucat mai bine. -_- As vrea sa ii batem pe olandezi cu 1-0 poate. 2-0 miracol. :D

ANSWER!

Puneti shit tu banii in banca ca sa faci mai multi.

Edited by TG187

TG187 said:
Era cam multe lume pe stadion, pentru un meci amical. :mellow: Am avut shi noi niste sanse sa marcam dar am dat cu stangu in dreptu si am ratat. <_< Chiar si asa nemtii au jucat mai bine. -_- As vrea sa ii batem pe olandezi cu 1-0 poate. 2-0 miracol. :D

ANSWER!

Puneti shit tu banii in banca ca sa faci mai multi.

Cred ca asa ii la ei :) In plus Koln este un oras destul de mare ...

Dupa ce au egalat si mai ales dupa ce au dat al 2 lea gol erau pierduti in spatiu ... Am schimbat canalu' ca nu mai avea rost ... Sa nu uitam unde ne e locu ... Puteam sa-i batem :( Asta e ... Nu cred io ca ii batem pe Olandezi, am vrut sa stoarcem portocala dar se pare ca ne-au stors ei ( 0-2 si 2-0 ) :) Oricum cred ca un egal putem scoate ...

:))))) :lolbounce::lol: Mdea....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...