Jump to content

San Andreas Multiplayer Help Thread


Jared
 Share

Recommended Posts

I am having some trouble with SAMP.

I downloaded it the other day and it worked fine other than an occasional crash. However, I haven't been able to load any part of the SAMP website even since I downloaded it. And today, I opened it up and none of the servers loaded. Absolutely none. I checked Norton to see if it was possibly blocking it access to the net but I believe it is giving it full access. Now, I'm not a computer expert so I may have overlooked something in Norton that was blocking it.

I do have Version 2.0 of GTA SA but I did get it downgraded...hence it working correctly for the past few days.

Any help? I am absolutely clueless. I even removed and reloaded it on both of my computers and it won't work on either.

Thanks,

ST1

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 months later...
If the server had a red padlock icon on it, it's password protected. If the padlock is green, just click connect, and you'll be able to play without entering a password.

When the green button comes then this sick **error** pop ups :(

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Programs D/my SA directory

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's supporter team for more information. :(

Link to comment
Share on other sites

If the server had a red padlock icon on it, it's password protected. If the padlock is green, just click connect, and you'll be able to play without entering a password.

When the green button comes then this sick **error** pop ups :(

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Programs D/my SA directory

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's supporter team for more information. :(

Download this: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en

Can someone provide me, with a tutorial on ..

HOW TO RUN SAMP OVER HAMACHI?

Thank you in advance.

- Jayy

Damn dude no idea, and to be honest your probably not gonna get any support for that here. Try at the actual SA-MP forums but I doubt they'll even know. http://forum.sa-mp.com/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
If the server had a red padlock icon on it, it's password protected. If the padlock is green, just click connect, and you'll be able to play without entering a password.

When the green button comes then this sick **error** pop ups :(

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Programs D/my SA directory

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's supporter team for more information. :(

Download this: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en

Can someone provide me, with a tutorial on ..

HOW TO RUN SAMP OVER HAMACHI?

Thank you in advance.

- Jayy

Damn dude no idea, and to be honest your probably not gonna get any support for that here. Try at the actual SA-MP forums but I doubt they'll even know. http://forum.sa-mp.com/

umm i got that same runtime error when i tried to join a mp server and i downloaded that file in the link and installed it but i still get the same error and samp still wont let me join any servers is there anything elese that i can do to solve this i really miss playing online

Link to comment
Share on other sites

Can someone provide me, with a tutorial on ..

HOW TO RUN SAMP OVER HAMACHI?

Thank you in advance.

- Jayy

Why would you want to run it over Hamachi? Its virtual Lan. SA-MP has no LAN support. If you want a private server you could just download the SAMP server client and run it on your computer and get your friends to connect to it.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Hi okey av installed SA-MP correctly, however everytym i try to play on a server the games says it cannot carry on as there is a an error...any ideas why? av posted screenshots below.

Also i cant seem to play any games hosted.. everytym i join a game the graphics detail is messed up ...ie the the selected character is floating in thin air with no walls, roads etc... this is not a problem wen i play the original game without the server( tend to play highest graphic detail without any problems) av tried playin on the lowest resolution and detail but still the same problem.. wud greaty appreciate if any one can help...screen shots below as well.

and i have this problem with SA-MP

HELP !

HELPHELPHELP

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

heey!

how can i load my downloaded mods vehicles in the mta game?

and in which server?? i've looked everywhere but couldn't find anything!!

thanks!

You don't really load them into mta they will appear only on your screen and it don't matter what server and if you cant see servers make sure you got the lastest client and run gta SA 1.0

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hey guys i installed the right SAMP and downgraded my SA to v1. and the multiplayer is loading but it just keeps showing in the right hand corner Connecting to server then some numbers appear and it keeps saying there is no response from the server retrying...any help?

post-59053-0-64208200-1302464912_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...